Text

Inredningsbloggen Var dags rum - inspiration, tips, diy, idéer och inredningsnyheter för dina var dags rum!
19 november 2013

Årets coolaste inredningsjulklapp!?


Jag fick testa något som visade sig bli väldigt coolt och unikt som jag verkligen kan rekommendera! Jag blev barnsligt förtjust i resultatet - ett foto fräst i trä. Det är lite overkligt när man tittar på tavlan. Man ser ett foto men när man tittar närmare så är det bara utfräst trä...

Nu var min bild rätt så stilren men det går att göra mer detaljerade foton till utfrästa tavlor (se längre ned i detta inlägg). Jag ska nog leta upp en av mina favoritblombilder som jag fotat och låta göra en tavla av den...


Är du sugen på en tavla? Ange då koden jul-2013 när du beställer på www.photowood.se - då får du 35% rabatt på priset och fri frakt fram till 15 december! 

Beställer du innan 15 december så garanterar Photowood leverans innan jul. En väldigt cool och unik julklapp! Eller hur!? :)

Photowood.se
Det är rätt så svårt att fota dessa tavlor för att göra dem rättvisande då alla ränder lurar kameran lite grand. Men visst blir det bra träfoton fastän det bara är utrfrästa ränder i trä!? 

Photowood.se
Photowood.se


Photowood.se


1 kommentar :