Text

Inredningsbloggen Var dags rum - inspiration, tips, diy, idéer och inredningsnyheter för dina var dags rum!
7 december 2014

Vinn stämningsfulla evighetsljus från Endless Candles!Endless Candles led-ljus brinner upp till 1000 timmar på två vanliga C-batterier!

Endless Candles led-ljus är tillverkade av äkta vax och ser nästintill identiska ut med traditionella stearinljus. Ljusen har realistisk och verklighetstrogen flamma. De är perfekta som stämningsljus och skapar en varm och avkopplande atmosfär - både inom- och utomhus (de tål fukt och vind).

Ljusen "brinner" upp till 1000 timmar på två vanliga C/LR14-batterier  Ljusen har inbyggd timer på 4 och 8 timmar. Har du timern på 8 timmar per dag så har du mysigt ljus i upp till 125 dagar innan du behöver byta batterier!  Det är långt tid jämfört med liknande ljus på marknaden!

Grattis Monikanen och @charlie_1973 (via instagram) - ni har vunnit ett varsitt set med tre led-ljus från Endless Candles! :) Jag skickar mejl med mer info. /Erik

Tillsammans med Endless Candles tävlar vi nu ut två set med tre led-ljus!

Gör så här: Kommentera detta inlägg senast lördag 13 december genom att motivera varför just du ska vinna Endless Candles!

Vill du ha en till chans att vinna så kan du även tävla på Instagram. Kolla in @var_dags_rum där!

Endless Candles - led-ljus med 1000 timmars brinntid! Tål även vind och fukt.
Två lyckliga vinnare får ett set bestående av tre Endless Candles i olika höjder.

Ljusen sprider stämningsljus i upp till 1000 timmar och tack vare timerfunktionen sköter de sig helt själva! Du behöver bara njuta av det stämningsfulla ljuset.

Endless Candles finns även i en vinterljus-version för stämningsfulla vinterkvällar och för julens festligheter.För dej som gillar att mysa med värmeljus om kvällarna så har Endless Candles en uppladdningsbar variant med behållare och laddstation. De brinner med realistisk och verklighetstrogen flamma i 10-12 timmar på en laddning. Dessa kan också användas utomhus då de tål vind och fukt.


Endless Candles finns bland annat att köpa online hos Verner & Verner, K-M Shop och pålyset.se.
Du kan också mejla info@endlesscandles.com för information om närmaste försäljare.

[ Denna andraadventstävling genomförs i samarbete med Endless Candles ]43 kommentarer :

 1. Med mycket jobb, två hem som jag pendlar mellan och julstök, så vill jag inte ställa till med någon olycka om kvällarna när vi tänder ljusen och myser i vinternatten. Vi vill känna oss säkra och bara njuta. Så dessa ljus skulle göra oss lugna och trygga. ������ Trevlig aandra advent. Mvh Ann-Sofie Viklund

  SvaraRadera
 2. Säger bara en sak - kattägare!

  SvaraRadera
 3. Det här är ju alldeles lysande när man är så glömsk som jag pga sjukdom. Vågar knappt tända levande ljus längre.

  SvaraRadera
 4. Jag vet inte varför men jag har aldrig gillat levande ljus. Jag är så rädd att det ska börja brinna. Men jag saknar verkligen den mysiga stämningen som levande ljus ger. Dessa kan förhoppningsvis ge mig den mysiga stämningen jag söker.

  SvaraRadera
 5. Min 15-åriga dotter vill så gärna ha ljus inne på sitt rum men jag törs inte låta henne ha det ifall hon glömmer. Vinner jag så skulle hon få dem och äntligen få sin mysbelysning :)

  SvaraRadera
 6. Så perfekt att inte behöva oroa sig för brinnande ljus! Det dyra priset är anledningen till att jag ännu inte har några. Hoppas det blir ändring på detta nu!
  Mvh karin.stjarnkvist@hotmail.com

  SvaraRadera
 7. Perfekt för mig som börjar bli glömsk ibland. Tänk vad skönt att inte behöva blåsa ut ljusen så fort jag går ut ur rummet utan kunna låta det brinna tills jag är tillbaka igen.

  SvaraRadera
 8. min farmor är 96 år har precis flyttat itill ett äldreboende,De vill helst inte att de ska ha ljus tända, för en olycka hönder så lätt.
  nu kan hon ändå få känslan av att ha ljus tänt.
  2carina@spray.se

  SvaraRadera
 9. vem vill inte vinn, det är väl alltid roligt. ljusen är verkligen praktiska när man har små barn

  SvaraRadera
 10. ... för att jag är 32 år med sviktande minne som en genomsnittlig 93-åring. Jag törs knappt tända ljus eftersom jag hela tiden glömmer blåsa ut dem. Lappar på dörren funkar inte för det är jag för disträ för att lägga märke till. Håller tummarna för att det blir lite juleljus här hemma ändå :)

  SvaraRadera
 11. Jag älskar levande ljus det är ju så fint men för några år sedan så fattade ett vanligt IKEA värmeljus eld av sig själv hemma, nu gick ju allt som tur var bra men är lite orolig att det skulle hända igen så men dessa fina ljus skulle jag kunna skapa mysig stämning hemma och slippa oroa mig :)

  SvaraRadera
 12. Jag älskar skenet av tänka ljus i hemmet. Men som gravid och allmännt förvirrad är jag rädd att glömma dem på och bränna ned hela huset. Därför blir myskänslan lidande hemma just nu... men med ett par sånna här fina ljus från Endless Candels skulle vi kunna få en rikigt mysig jul endå! Kram Elin

  SvaraRadera
 13. Juste min mail är elin.ross@outlook.com om det är så att jag vinner! :) Vänligen Elin

  SvaraRadera
 14. Här hemma har vi nyligen kommit på att vår hall är alldeles för mörk om kvällarna och inte vill vi tända taklamporna heller då det blir för starkt sken. Något eluttag finns inte tillgängligt så någon liten lampa kan vi inte heller sätta dit. Vi har funderat på att tända ljus i lyktor men så har vi nyligen skaffat en kattunge så det känns allt annat än säkert. Evighetsljusen skulle ju faktiskt lösa problemet åt oss. Mysbelysning och kattsäkert :)

  alexandra@fashionink.se

  SvaraRadera
 15. "När stämning och funktion får råda,
  väljer jag Endless Candles som står för båda"

  sofia.kolb@spray.se

  SvaraRadera
 16. Med två långhåriga katter är det alltid en risk varje gång man tänder ett ljus, så de här ljusen vore perfekta i vårt hem :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
  2. Och jag som sa det var Jerker Nilsson - jerker@mac.se

   Radera
 17. Med två fumliga långhåriga katter kan man inte ha levande ljus tända överallt.
  Dessa hade passat perfekt. Snygga och kattvänliga.

  Mvh
  Annika Andersson
  annkina@gmail.com

  SvaraRadera
 18. Med en busig tvååring som klättrar högt och lågt och vill upptäcka saker så skulle det kännas tryggare med LED ljus istället för riktiga levande ljus och ändå skulle vi få ha det julmysigt hemma!

  nyqvist530@hotmail.com

  SvaraRadera
 19. Älskar ljus för det blir så sinnesro i hemmet och med det så blir man så trött och kan somna ifrån ljusen så detta skulle hindra olycka i hemmet innan jul.


  bloodsband@live.se

  SvaraRadera
 20. Här får jag nått fint som lyser,
  när jag sitter ner i soffan och myser

  SvaraRadera
 21. Jag älskar dessa led ljus och skulle bli världens lyckligaste om jag var en av vinnarna. Jag har alltid haft en rädsla för ljus/eld och med djur i lägenheten blir det aldrig av att man får till dendär mysiga stämningen som levande ljus ger, när man bara kan ta det lugnt i soffan och dricka te, för mig igenom hela mitt liv har det alltid inneburit att vara spänd och alltid slänga ett öga på ljusen. Har nog aldrig haft tända ljus i min ensamhet!

  Mvh

  xaanya@hotmail.com

  SvaraRadera
 22. Vivi-Ann Johansson08 december, 2014

  Har glöm att släcka en adventsstake en gång,kom på när jag satt i kyrkan så jag rusade ut.När jag ko fram så brann ljusen fortfaRANDE OCH DET HADE INTE HÄNT NÅT.mEN DET BLEV EN SK LÄRPENNING FÖR MEJ!

  SvaraRadera
 23. Alla liknande ljus jag hittat på stan i min jakt efter något som kan lysa när jag vaknar alla mörka vintermornar har sett så trista och plastiga ut så jag har inte velat ha dem. Endless candles ser ju annorlunda ut, en klass för sig!!! Hoppas!!!! God Jul!! tillelle@yahoo.se

  SvaraRadera
 24. För trygghet i modern tid väljer jag Endless candles för julefrid.

  SvaraRadera
 25. Jag tycker att ljuset från stearinljus är det allra mysigaste i hela världen och jag älskar att tända några på kvällen! Problemet är att jag gärna slumrar till!! Dessa ljus skulle ge mig möjligheten att göra det utan oron för oönskade bränder.
  fiavinnare@hotmail.se

  SvaraRadera
 26. Hej!

  Endless Candles skulle ge mys
  till vårt hus!
  Säkert, tryggt och riktigt snyggt.
  Perfekt som välkomnande när man kommer hem,
  till kvällssagan med barnen och till familjemiddagar med alla fem.
  Till vardag som fest,
  Endless Candles fixar stämningen säkert och bäst!

  Ha en fin dag och tack för chansen!
  Med vänlig hälsning,
  Kristiina
  krieppola@spray.se

  SvaraRadera
 27. Charlie Gustafsson08 december, 2014

  Jag vill ha ljus i mitt hus. Men vill undvika att det brinner ner, så jag hoppas ni mej evighetsljus ger.

  /Charlie (charlie.gsson på Instagram) följer även där.

  SvaraRadera
 28. Att låta dessa smarta ljus lysa upp livet mitt, helt olycksfritt.
  Det hade varit det bästa som hänt, om jag hade kunnat ha ljusen tänt.
  Utan att behöva oroa mig för att glömma bort, mitt minne är ju ganska kort.
  Detta hade varit julaftons bästa gåva, att de skulle sätta ett leende på mina läppar kan jag lova.

  SvaraRadera
 29. Jag vill vinna dessa ljus för att ge bort till en vän som behöver ljus i sitt mörker! Med tre små barn kan hon få mysa utan att oroa sig för att små fingrar bränner sig.

  mrs.lena.aberg@gmail.com

  SvaraRadera
 30. Jag älskar film, musik och sån teknik.
  Man kan nog nästan kalla mig freak.
  Bland dessa apparater finns inget ljust.
  Utom deras dioder som blinkar diffust.
  Endless Candles skulle passa perfekt just där.
  Fina ljuskällor utan brandrisk i sina amper.

  SvaraRadera
 31. ibland glömmer vi att släcka den!
  Jag önskar jag kunde med Led ljus,
  belysa mitt hus.
  med timerfunktion kan man tiden ställa,
  mot naturen är ljusen snälla,
  Barnen kan inte på dessa sig bränna,
  men mysstämningen kan de känna!

  SvaraRadera
 32. Med katt och en pappa som vid besök är helt manisk på att tända alla ljus vi har här hemma. Sist eldade han upp "locket" på min bärbara dator så det smälte eftersom han tänt ljus och inte tänke sig för. Så hjälp oss att ge honom sin ljusfrid men så vi alla kan känna oss säkra. =) missjeanettes@hotmail.com Vänligen / Jeanette

  SvaraRadera
 33. För med småbarn är LED-ljus det perfekta sättet att skapa mysig OCH säker stämning. Vi har länge haft ett sådant här ljus tänt nattetid i sovrummet. Det blir ett väldigt stämningsfullt ljus och mycket smidig nattlampa med timer.
  Jag hoppas på vinst så vi kan mysljussäkra även i TV-rummet.

  Tack för tipset om värmeljusplattan. Den hade jag inte sett innan.

  jenjonsjoberg@hotmail.com

  SvaraRadera
 34. Rofyllt ljusmys har jag önskat mig länge, men hemma är ofta stökigt och flängigt. Såklart med stor fara för bränder! Men LED-ljusen skulle på nolltid fixa problemet!
  Maria (marishkasenator@gmail.com)

  SvaraRadera
 35. Ur LED är tiden, skämt åsido, det är LED som gäller numera, det är ur LED, som man ljuskällan skall generera.

  SvaraRadera
 36. Det här skulle jag dela med min fru under julen. Med stress och julklappshets så är dessa det perfekta verktyget för att kärlekens låga ska fortsätta brinna i all oändlighet.
  Hälsningar Anders// haurock@hotmail.com

  SvaraRadera
 37. Att kunna beställa fred på denna stackars jord;
  Eller en tidsmaskin med bara skrivna ord.

  Dessa är nog härliga önskningar som vi alla har;
  Tyvärr är en sådan önskan ej uppfyllbar.

  Men näst bäst är de otroligt fina saker;
  Hos Endless Candles med något till alla smaker.

  Man finner alltid grejer som tänder köpgnistan;
  Och fantastiska produkter som hamnar på önskelistan.

  Om jag vinner skulle dessa placeras i vardagsrummet förstås;
  För att förgylla miljön och höja mysfaktorn när vi umgås.

  Att vinna detta vore otroligt underbart;
  Och skulle ge vår julsäsong en bra start.

  kylielarsson@gmail.com

  SvaraRadera
 38. margareta.pilebyjonsson@telia.com12 december, 2014

  Jag är storförbrukare av värmeljus. Dessa känns betydligt mer miljövänliga och också säkrare för oss vuxna och mina långhåriga barnbarn. Bor i en tvåplansvilla och kan nu flytta ljusen mellan våningarna utan risk.

  SvaraRadera
 39. Fredagsmys är numera utan ljus då det har hänt flera gånger att familjen somnat tillsammans i soffan, ljus med timer skulle vara underbart då vi både kan mysa och somna tryggt!

  paulaluxhoj5@hotmail.com

  SvaraRadera
 40. Endless Candles vackra, säkra ljus
  ska sprida stämning i mitt mörka hus
  varmt och vänligt ska de glimma
  lång in på nattens sena timma
  gerdan.tavling@gmail.com

  SvaraRadera
 41. Det är så bra med dess aljus eftersom jag gärna har ljus tända hemma! Det är så bra att kunna ha dem tidsinställda och så lyser de oavsett om man är i rummet eller inte! Finns ingen risk att man orsakar brand med dem heller!

  tavlingar(at)officefixarna.com

  SvaraRadera