25 oktober 2012

[Tävlingen avslutad!] Vinn en retro emaljskylt med ditt nummer!

Vinn en retro emaljskylt från Ramsign med ditt nummer (värde 399-599 kr)!
 
Tävlingen är nu avslutad och vinnaren
avslöjas i jul, jul, strålande jul-inlägget >>
 
Skriv en kommentar i detta inlägg senast lördag 3 november,
eller i inlägget på Facebook, och berätta vilket nummer
du vill vinna och varför!
Ditt husnummer? Ett turnummer? Ett årtal?
 
Den som vinner får en emaljskylt, med 1-5 siffror, från Ramsign
i valfri form och design: Meropolitan, Higlander, Arrowhead,
 
 

 
 


 
 Foto och bilder: Ramsign

 

27 kommentarer :

 1. Hallo
  jag tar gärna chansen att vinna en av dessa underbara skyltar. Har själv haft tävlingen i min blogg men kunde ju tyvärr inte vinna då ;)) En nia skulle jag vilja önska mig till min härliga villa ;))
  kram Susanne

  ps...har du börjat julpyssla än hihi

  SvaraRadera
 2. Hej, jaaaa vill så gärna vara med i tävla om en sådan snygg skylt. Nr 12 skull jag vilja ha till vår stuga, vi har i sommar börjat måla om den utvändigt med svart slamfärg och det skulle sitta fint med en ny nummerskylt :)

  Hoppas hoppas :)

  SvaraRadera
 3. Oj, så herlig.
  Må bli 2012 - året vi ble besteforeldre for første gang, og det til en liten prinsesse. Vel verd å huske for alltid med et vakkert skilt.

  beste hilsen TOVE

  i dronninghuset.blogspot.com
  ;-))

  SvaraRadera
 4. Uha..Det ville være dejligt med en sort skilt med et hvidt 8 Tal som jeg kan sætte på vores gamle patricavilla, når det er blevet malet.

  Knus Susi

  SvaraRadera
 5. Vilken bra blogg och vilka fina skyltar du lottar ut! Jag vill vinna nr 10, för det är numret på vårt kära hus!

  SvaraRadera
 6. 1092! Det är numret på huset vi ska flytta in i om ett par månader. Jag syr kuddar och gardiner redan nu, ska välja tapeter och färg i helgen. Längtar!

  SvaraRadera
 7. Piękne szyldy! Wybrałabym 1977 /Highlander/. W 1977 roku poznałam mojego męża.W tym roku przypada 35 rocznica :))

  SvaraRadera
 8. Jag skulle välja nummer 23, det är vårat husnummer. Dock så har vi inget nummer på huset just nu märkte vi för ett tag sedan, dom förra ägarna verkar inte ha viljat sätta upp något.

  SvaraRadera
 9. Eftersom vi fortfarande inte har någon husnummer på vårt nybyggda hus, hur försvarbart det nu är ett år efter inflytt, skulle det här vara en tävling för mig! Jag vill vinna nummer 183 C.

  SvaraRadera
 10. Åh, jag vill vinna en skylt med nummer 22 i den klassiska stilen Metropolitan. För den 22 september föddes vår lille son och skylten kommer att ha en given plats på tavelväggen i hans rum, omgiven av förstoringar på honom, bilder på hans släkt & vänner och coola illustrationer på djur, favoritresemål och alfabetet.

  SvaraRadera
 11. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 12. Jag skulle bli överlycklig över en skylt med numret 60216. Det är mitt postnummer och jag kan för mitt liv inte lära mig det! Detta innebär att jag bland annat har blivit utan brev som mina vänner skickat, då jag sagt fel nummer till dem :/
  Med numret på väggen skulle det aldrig bli fel igen :D

  SvaraRadera
 13. Krysser fingrene for å vinne ett 23 skilt :)
  God helg, hilsen Grete

  SvaraRadera
 14. Jag vill vinna en nia för det är numret på vårt fantastiska hus !! Här har vi bott i 25 år, uppfostrat 2 underbara döttrar, o nu har vi den stora förmånen att få ta emot 2 supergoa barnbarn här.

  SvaraRadera
 15. Jag skulle jättegärna vinna en skylt med vårat husnummer 25. Nuvarande siffror är guldfärgade och har nog suttit uppe sedan huset byggdes för måååånga år sedan. De siffrorna har gjort sitt för länge sedan.
  Skyltarna är verkligen fina och skulle passa perfekt till vårt hus.

  SvaraRadera
 16. Hej! Tack för en kanonblogg! Eftersom jag och min lilla familj, bestående av Mamma, Papppa och barn(Hugo 1 år) bor så långt ut på landet så har vi inga husnummer. Däremot så skulle jag tycka det vore sharmigt att ha nummer 1946 året då vårt hus byggdes över dörren! Håller tummar och tår för att vinna. /Johanna

  SvaraRadera
 17. Åh! En sådan fin skylt skulle jag vilja vinna! Jag har ju faktiskt köpt en husnummerskylt, till huset... så det jag vill att det ska stå på min skylt, är 1990. Varför? Jo, för att då träffade jag mitt livs stora kärlek! Vi har hållt ihop i vått och torrt sedan dess! Skulle vara så fint att ha den skylten i vårt sovrum!!!!
  Håller tummen...
  //Maria

  SvaraRadera
 18. Ja absolut vill jag vinna. En husskylt med nummer 89 skulle passa utmärkt.

  Babsan
  bopsi@telia.com

  SvaraRadera
 19. så flott da ☺ jeg blir gjerne med!
  Hadde passet ganske bra å vinne et slikt skilt, med tanke på at vi ikke har nummerskilt på huset vårt enda!
  Så hvis jeg skulle bli den heldige vinner ville jeg hatt et skilt med nummer 205 , dette er husnr. våres. Krysser fingrene!
  Ha en fin kveld/uke videre! Klemmer fra Nina

  SvaraRadera
 20. Nummer 222 skulle jag vilja vinna - bytte fasad på huset ganska nyligen och inget husnummer har kommit upp än - ramsign gör så så fantastiskt fina skyltar så mitt hus skulle bli finast i byn med en sådan skylt på framsidan!

  Kram Jessica Hellström
  jessica_hellstrom@hotmail.com

  SvaraRadera
 21. Imorgon (!) den 1:e november flyttar jag och min son till mitt livs första hus. Så spännande!

  Huset är ett litet radhus från femtiotalet och den ursnygga runda svarta Engelhardt skylten med nr 44 på skulle passa så fint in på huset där det idag inte finns någon nummerskylt alls.

  En sådan skylt skulle också förena både nytta med glädje för oss:
  Den skulle göra det lättare för min son att hitta till rätt dörr när han nu får en nytt boende på en gata där alla hus är lika och den skulle göra mig så så glad att redan på utsidan av huset få en skylt som bidrar till den fina femtiotalskänslan och grafiskt svart vitt som jag vill jobba vidare med inne i huset.
  Att vi sen skulle få gatanas absolut finaste nummerskylt är en fin bonus. Vi håller våra stora och små tummar! elisabeth.lennartsdotter@gmail.com

  SvaraRadera
 22. En sådan nummerskylt skulle jag mer än gärna vilja vinna. Vi har ett hus från 1925 så den skulle passa perfekt i stilen. Och brevbäraren skulle ha lättare att hitta eftersom vi saknar nummerskylt på vår hus :S
  Nummer 16.

  Kram Malin

  SvaraRadera
 23. Ja, jag vill mycket gärna vara med i utlottningen av en vacker och ändamålsenligt nummerskylt. Alla underbart vackra, nr 41 är vår adress. Då skulle det bli lättare för våra gäster, både små och stora att hitta hem till oss!
  Hälsningar,
  Kristina

  SvaraRadera
 24. 10, det var datumet jag gick ner på knä och friade till min blivande fru.

  Andreas B

  SvaraRadera
 25. Underbara skyltar! Jag skulle vilja ha en skylt med 1991 på, mitt födelseår. Har flyttat till en luftig, lantlig etta där skylten verkligen skulle göra sitt!

  jessica

  SvaraRadera
 26. Hej....
  Jag skulle gärna vilja ta chansen att kunna vinna en sådan skylt, skulle vilja ha siffran 3 om jag vann. Detta är mitt turnummer, men även min sons turnummer, som lämnade jordelivet 2010...Det skulle bli som en hyllning till honom..../Maria

  SvaraRadera
 27. Hej,

  Kanske turen är på min sida. Vi ska flytta till en ny gemensam lägenhet som är ny för oss båda men det vore underbart med ett fint minne av den plats vi varit lyckliga på i åtta år... på nummer 52!

  Vänliga hälsningar, JenniP

  SvaraRadera