17 september 2015

Höstens snyggaste vas - en stark konkurrent till Svenskt Tenns Dagg!

Vasen Laura hos Hemtex | www.var-dags-rum.se
Det gick en lätt susning i inredningsbloggosfären och inredningsinstagramvärlden när Hemtex avslöjade att den populära vasen Laura skulle komma i en större storlek! Laura goes big! Jag blev också lite uppspelt eftersom den är så snygg! ;)
Sedan något år tillbaka har jag den mindre Laura-vasen och småsprang nu till Hemtex för att införskaffa den nya storleken. Och nu har jag upptäckt jag att Laura-vasen kommer i vitt glas till vintern...

Kanske är det en slump att stora Laura kommer i samma storlek som Svenskt Tenns "vill-ha-populära-men-ack-så-dyra" Dagg-vasen? Kanske inte? Men jag måste säga att Hemtex vas nu är en stark konkurrent till Dagg-vasen!

Vasen Laura hos Hemtex | www.var-dags-rum.se
Den nya vasen Laura har storleken 27x27 cm och kostar 399 kr. När julhandeln sätter fart så kommer vasen att komma i en kartong med lika mönster som vasen. Antagligen för att det blir lättare att slå in vasen som en julklapp!? :)

Vasen Laura hos Hemtex | www.var-dags-rum.se
Den "lilla" Laura-vasen, som kom redan 2013, har storleken 20x20 cm.

Vasen Lauren hos Hemtex | www.var-dags-rum.se
Stora och lilla vasen Laura har också ett syskon i vasen Lauren i storleken 15x35 cm.

Vasen Laura, i vitt glas, hos Hemtex | www.var-dags-rum.se
 Laura-vasen, i storleken 20x20 cm, kommer i vitt glas till vintern.


Jag har nu tre varianter av vasen (liten rund, stor rund och hög långsmal) men inte haft några blommor i dem än. Dock testade jag häromkvällen att ha tända värmeljus i dem istället. Se bilden i instagraminlägget ». Vaserna gnistrade som iskristaller i mörkret! Jag ska köpa stora värmeljus och testa ifall de gnistrar ännu mer då...

Foto: Hemtex

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar