4 november 2012

Jul, jul, strålande jul - så blir min jul 2012

 
Jag har pysslat, fotat och testat lite ikväll och bestämde mig för att
min jul blir lugn och grön i år - och ska gå i naturens tecken.
 
Behöver du advents- och julinspiration så kan du
 
 
Grattis Johanna! Du vann en retro emaljskylt med ditt nummer
i tävlingen som jag skrev om 25 oktober!
Ramsign hör av sig till dig!
Tack alla som var med och tävlade! :)
 

Mossa och gransris tillsammans med stearinljus...
...behövs det mer?

Visserligen har jag plockat bort detta nu
- men det kommer tillbaka till första advent igen! ;)

Advents- och julinspiration
i mitt julalbum på Pinterest »
 
 
 

6 kommentarer :

 1. Vad fint med mossa i glasburkar! Det måste jag lägga på minnet! Jag var faktiskt och plockade in lite mossa idag som jag mest troligen ska ha på en bricka tillsammans med annat från naturen.. Brukar du fukta mossan så att den inte ska torka? Minns att jag gjorde det förra året men att den ändå torkade en hel del..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Julia! Kul att du gillar idén! :)
   Jag vill ha mossan snustorr, så att det inte blir blött eller imma under glaset.

   Ska man ha mossan i en adventsljusstake eller så, då skulle jag rekommendera fuktig mossa!

   Radera
 2. Var har du hittat julgransljushållarna? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Lina!
   Jag köpte dem på Blomsterlandet häromdagen, 10 st för 49 kr. Ett litet fynd! :)

   Radera
 3. Fint:) längtar lite till advent nu:)
  Kramar från Victoria på www.victoriasprovkök.se

  SvaraRadera
 4. Hej! förra året lade jag kottar i en glasburk som bordsdekoration. Idag har vi varit i skogen och hämtat kottar, pinnar och annat pysselmaterial. Glad att jag hittade den här bloggen som gav fin inspiration! God jul!

  SvaraRadera