22 januari 2015

Wow, vilka snyggheter för köket från Alessi - våren/sommaren 2015!


Åh, det blev inredningskärlek direkt när jag fick se en liten glimt av några Alessinyheter för 2015!
Kapsylöppnaren Bulla med sin organiska snäckform i spegelpolerat stål och och en trären bricka ur Dressed in wood-serien kommer definitivt pryda mitt kök när de släpps till försäljning.


Jag funderar också på rivjärnet Cheese Please för ost som är så skön med sin bulliga form - och det spegelpolerade stålet gör den så snygg! Inte ska jag riva ost med den inte, näe den ska hänga/stå och bara vara snygg i köket...

Jag har dammsugit nätet för att du redan nu också ska kunna beundra kommande nyheter från Alessi. I sista videon i inlägget ser du alla nyheter - hittar du någon favorit?

Kapsylöppnaren Bulla i spegelpolerad stål. Designad av Valerio Sommella för Alessi | www.var-dags-rum.se
Valerio Sommella
Kapsylöppnaren Bulla i spegelpolerad stål. Så snygg att de pryder sin plats i köket! Jag vill ha!
Designern Valerio Sommella designade en "Bottle opener that feels like holding a smooth shell in your hand, an organic shape with variable thicknesses that comes to life in the light, whose reflections allow its form to be fully perceived.”

Cheese Please av Gabriele Chiave - Lorenza Bozzoli för Alessi | www.var-dags-rum.se
Alessi

Cheese Please av Gabriele Chiave - Lorenza Bozzoli för Alessi. Riva ost med den? Nästan för snygg för det! Blir en snygg detalj att ha i köket!

Marcel Wanders
Serien Dressed (for breakfast) och  Dressed in wood av Marcel Wanders med bland annat brickor och fat i rent trä med sirliga detaljer. Kika på trailern för att se alla snygga delarna i serierna:

Serien Dressed (for breakfast) och  Dressed in wood.


Alla vår och sommarnyheter i trailern från Alessi! Hittar du något som du gillar och vill ha?


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar