25 augusti 2015

Wow! IKEAs prisbelönta taklampa PS 2014 finns nu i koppar och silver!

IKEA PS 2014 Taklampa vit, koppar | www.var-dags-rum.se
IKEA PS 2014-lampan har belönats med Red Dot Award för sin, som juryn motiverar sitt val, "väl uttänkta designlösning och det sätt som lampan överraskar med en enkel men ändå effektiv dimmerfunktion". Jag blev också förtjust i lampan när den kom, men blev avskräckt att köpa på grund av de turkosa och orangefärgade armarna inuti lampan (hade de varit vita hade det varit en helt annan sak!).
Nu har IKEA verkligen spottat upp sig och släpper en uppdaterad version av IKEA PS 2014-lampan! Lampan finns nu också med insidan belagd i varmglänsande koppar och i glänsande silver! Mitt inredningshjärta klappar flera slag extra i minuten över denna sobra, lite lyxigare variant som kommer att värma upp höstmörka rum med sitt glittrande sken! I like! Gillar du? :)

IKEA PS 2014 Taklampa vit, koppar | www.var-dags-rum.se


IKEA PS 2014 Taklampa vit, silver | www.var-dags-rum.se

IKEA PS 2014 taklampan med vit utsida och insida i silverglans.IKEA PS 2014 Taklampa vit, silver | www.var-dags-rum.se
Jag är väldigt sugen på den vita med silvrig insida... IKEA PS 2014 Taklampa vit, silver | www.var-dags-rum.se
Genom att dra i snöret så "exploderar" lampan så mycket som du vill och avger då mer ljus. Genom att dra i det andra snöret så drar lampan ihop sig och avger då mindre ljus.


Foto: IKEA2 kommentarer :

  1. Den är underbar! Köpte den i koppar till mitt vardagsrum igår! Men funderar nu på att byta ut några (ljusrosa) detaljer i rummet för att allt ska passa bättre. Har du något förslag på färger/material som kan passa till lampan? :)

    SvaraRadera
  2. Håller med om att man tvekat eftersom färgerna inte varit så fina. Gillade ditt inlägg om DIY lampor och blev väldigt sugen på att sätta igång med Hello-lampan. Har nog allt hemma också. Annars är denna min favorit DIY lampa http://knockoffdecor.com/pipe-and-wood-lamp/

    SvaraRadera