13 november 2016

Vinterns mysigaste ljuslyktor!?

Vintermys | Jag blev eld och lågor tidigare i år när jag fick reda på att gran-värmeljuslyktorna i Kählers Nobili-serie skulle komma som helvita! Till förra julen dök de upp i bleka gröna färger som inte föll mig i smaken... ...men nu, helt "snötäckta", så blev det inredningskärlek från första stund! 

Och jag kan säga att jag inte blev besviken när de kom hem med posten...
Kähler Nobili värmeljuslyktor | www.var-dags-rum.se
Jag är helnöjd med både de vita granarna och snöbollarna - så de kommer att få hänga med och mysa upp och lysa upp under många mörka vintrar framöver! :-) Och det är tur för mig... för de var inte de billigaste värmeljuslyktorna precis...

Kählers Nobili rund, liten och stor värmeljuslykta | www.var-dags-rum.se
Snöbollarna, som finns i storlekarna 12 och 14 cm, är produktnyheter i Nobili-serien. 

Kählers Nobili-gran och Urbania-hus värmeljuslyktor | www.var-dags-rum.se
Mina ljushus har fått en gran på gården... 


Foto: Erik Mäki

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar