26 maj 2017

Nyhet: "Klonga" din Alvar Aalto-vas!

InVase till Alvar Aalto-vasen |  Ibland blir inredningsböner, man inte ens visste att man bad, hörda! Blomstödet InVase av David Neckman såg dagens ljus för ungefär tre månader sedan och har blivit en smärre succé! 

Blomstödet InVase av David Neckman, Blomsterpigan | www.var-dags-rum.se
Blomstödet i laserutskuren plexiglas passar perfekt till Iittalas 16 centimeter höga Alvar Aalto-vas och förvandlar den enkelt till en "Klong-vas".

Uppdatering 10/6: Nu finns InVase även i storlek till Alvar Aalto vaserna med höjden 12 cm och 9,5 cm!

Jag beställde två stycken direkt jag fick reda på att den fanns! Jag har ju haft mina Alvar Aalto-vaser mest som prydnad, förutom när jag köpt stora buketter med tulpaner. Men nu, när blommorna kan arrangeras snyggt även om de inte är så många så de fyller vasen, så kommer jag nog använda vaserna oftare!

Nu tänker jag sälja min stora och lilla Klong Äng-vas...

Blomstödet InVase av David Neckman, Blomsterpigan | www.var-dags-rum.se
InVase kommer i ett platt kuvert. Man får själv sätta ihop övre och nedre delen med hjälp av tre ben. Det gäller bara hålla koll på beskrivningen som kommer med i kuvertet så går det lätt att sätta ihop blomstödet.

InVase går endast att köpa på plats hos Blomsterpigan i Malmö eller via deras webbshop »

Blomstödet InVase av David Neckman, Blomsterpigan | www.var-dags-rum.se
InVase i min Finland-100-år-jubileums-ultramarinblå Alvar Aalto-vas.

Vill du se mer? Fler bilder hittar du i bildinlägget på mitt instakonto » 


Foton: 1 och 2, Blomsterpigan.se, 3 och 4, Erik Mäki.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar