1 januari 2014

Härlig lägenhet som inspirerar till att rensa ut och skänka bort!

Hittade denna härliga lägenhet på Alvhem. Visst, den är "säljstylad", men nog skulle jag vilja ha det så "enkelt" utan att det blir sterilt. Vilsamt för ögonen och själen. Att den är väldigt ljus är ett stort plus nu när mörkret är som en vägg utomhus.

Blev inspirerad av denna lägenhet - inte så mycket prylar men hemtrevligt ändå. Jag har därför avgett ett nyårslöfte att börja rensa här hemma och skänka bort en hel del till välgörenhet. Jag har så mycket som jag inte behöver och som jag egentligen kan leva utan.Genom att lägenheten är enhetligt målad, så att blicken kan flöda fritt, ser de 50 kvadratmeterna stora ut.

Sovrummet är inte så stort men är sängen skön så räcker det. Det är ju trots allt det som räknas när man ska sova.

Gula accenter piggar upp som små solar och är lätta att byta ut om man tröttnar. Så det är smartare att ha det stora hela i en neutral färg och låta de utbytbara detaljerna fungera som lätt utbytbara färgklickar.

Jag har hängt upp ramar med flera bilder i lager på lager. Då är det lätt att byta bild då och då utan att behöva krångla för mycket :) Bilderna som man inte visar just då skyddas samtidigt som de inte tar upp plats upprullade i något skåp.


Brickor, skärbrädor och kokböcker som prydnad i köket är inte bara trevligt - utan spar också plats i skåp och finns nära tilhands när de behövs.

Ett sådant här skåp önskar jag att jag hade! Men jag får nöja mig med att börja rensa obarmhärtigt i skåpen jag har - någon annan kanske har nytta av det jag samlat på mig...

Ja, då är det dags att börja uppfylla nyårslöftet så smått - rensa och skänka bort!Inga kommentarer :

Skicka en kommentar