30 mars 2014

Härlig norsk sovrumsinspiration!

Fru Andersen
Jag har surfat västerut och kikat in i norska sovrum i jakten på sovrumsinspiration. Jag drömmer om en lugn oas fylld av grönska samtidigt som jag kittlas av tanken av en stor skön säng omgiven av "tusen och en natt". För mig är det viktigt att sovrummet är en plats för lugn och ro långt ifrån vår stressade o ljudfyllda värld.

En tv vill jag nog ha - för långa sköna söndagsmorgnar i sängen... ...men den och alla andra teknikprylar ska lätt kunna gömmas undan när de inte används...   Varsågod här är lite norsk sovrumsinspiration:

FargeBarn
Gör ett bildcollage människor, platser och sköna semesterminnen på väggen och häng upp dina favoritkläder - så vaknar du varje morgon till allt du gillar! :)

Svenngården
Lite exotiska touch med hjälp av palmer, läderpuffar, getskinn och insynsskydd av bambu använd som sänggavel.

Mitt og vårt hjem
En sänggavel målad direkt på väggen.


Idyll og him

En fondvägg som är allt annat än lugn men det funkar eftersom man inte ser den när man ligger i sängen.

Saxi
Ett piggt och lekfullt sovrum där överkastet och andra gula detaljer lyser upp när solljuset letar sig in genom fönstret...

Stylizimo
En mörk vägg i sovrummet ger en mysig känsla. Vill du ha svart kan du välja en mörkgrå kulör istället. Att inte måla hela väggen på detta sätt...

Elisabeth Heier
Ideas to Steal
Jag avslutar denna norska sovrumskavalkad med detta svala blåvita sovrum. Tycker om den sköna effekten med den vita sängen som övergår till den vita gardinen... som tonar över i väggarnas blåa kulör.


Vill du ha mer sovrumsinspiration? Besök då mitt album Bedroom | Sweet dreams-albumet på Pinterest:

1 kommentar :