23 mars 2015

Påskens snyggaste arrangemang!? :)

Påskinspiration - Foto & styling: Therese Knutsen | www.var-dags-rum.se
Det hör inte till vanligheterna att jag går igång så på påskpyntande som jag gjorde när jag såg detta arrangemang stylat och fotat av Therese Knutsen! Så snyggt, enkelt, stiligt men ändå effektfullt! :) 

Nu ska jag steka lite ägg eller baka något så att jag får äggskal att arrangera med till helgen! Blir också en liten vända till blomaffären i slutet på veckan för att inhandla några blommande lökar... Jag ska bygga på Therese idé och "förvilda" den lite - kommer att passa perfekt på mitt rumsbord här hemma! :)

När påsken är över och blommorna utblommade är det bara att lägga dem och äggskalen i kompostpåsen. Det blir inte en massa skrymmande påskpynt att förvara tills nästa år - sånt gillar jag också! :) Fjädrarna tar inte mycket plats.


Påskinspiration - Foto & styling: Therese Knutsen | www.var-dags-rum.se

Påskinspiration - Foto & styling: Therese Knutsen | www.var-dags-rum.seEn ask, skål eller annat med äggskal och lökar blir påskbordets enkla men effektfulla mittpunkt. Sedan sprider du ut små öar med några äggskal och lökar på ett par ställen på bordet. Svårare än så behöver det inte vara!

Tack Therese för snygg påskinspiration! :)


Foto & styling: Therese Knutsen

1 kommentar :

  1. Tusen takk Erik :-)
    Så hyggelig at du ble inspirert av min påskepynt! Helt enig med deg, at det enkle er det fineste:-)
    Riktig god påske til deg!

    Therese

    SvaraRadera