9 juni 2016

Som en lördagsgodispåse fylld till bredden! :-)

Till salu | Då och då dyker den upp; lägenheten där ägaren helt och fullt följt sin egen stil istället för att inredningsängsligt köra på sånt som funkar för så många som möjligt vid en kommande försäljning. Nu har den dykt upp igen - en lördagsgodispåse fylld till bredden av färggranna godisar!


Jag går igång på det här och tycker det nästan är lite synd att kök- och matrumstaket inte är guldfärgat. Det skulle  fungera bra ihop både med det blåa, röda och bruna! Tips till kommande köpare av lägenheten! ;-) 

Att jobba hemifrån får en helt annan mening med ett sådant här arbetsrum! :-)

Det här är så underbart och jag önskar att jag hade en vän med sådan här lägenhet; som jag kunde besöka, beundra och ladda upp energinivåerna i... ...för att sedan gå hem till min lugna och vilsamma oas...Inga kommentarer :

Skicka en kommentar