24 juli 2016

God Jul-i, del 2: Tjuvkika på IKEA-julen 2016!

IKEA julen 2016, Stråla golvljusstake | www.var-dags-rum.se
IKEA julen 2016 | Här kommer lite svalka i högsommarhettan; en tjuvkik på en del av IKEA-julen 2016. Golvljusstaken Stråla är min favorit! Varsågod, en liten svalkande tjuvkik:


IKEA julen 2016, Stråla golvljusstake och ljusstake | www.var-dags-rum.se
Golvljusstaken Stråla med LED-lampor kommer nog flyga från hyllorna på IKEA-varuhusen när de kommer i mitten på oktober! Känns väldigt modernt och fräscht men ändå med en gnutta tradition.
Jag kommer att hänga på låset för den här skull! ;-) Det ska stå en i mitt stora vardagsrumsfönster till jul!
Stråla golvljusstake (112 cm hög) och ljusstaken (36 cm hög) av pulverlackad stål är designade av Oscar Lind Modin.

Stråla golvljusstake med led-ljus (90 cm hög) av Sarah Fager får dig att känna dig som om du befann dig i Trolltider-julkalendervärlden! Ljusstaken finns också i en mer "normal" höjd på 35 cm och är då batteridriven.
Stråla 6-armad golvljusstake och ljusstake i pulverlackad stål. 

Stråla led-ljusslinga med 24 lampor designad av Sarah Fager. Det kommer också finnas en batteridriven variant - men då med 12 lampor istället.

IKEA presenterar olika varianter för upphängning av julgranspyntet för julen 2016 för dig som vill komplettera granen - eller helt enkelt skippa den helt. I den 105 cm höga "spiralgranen" Vinter kan du hänga upp alla din favoritpumlor och ställa fram på bordet!

Det var God Jul-i tjuvkiken på kommande jul... Nu dröjer det tre-fyra månader innan jag visar mer juligt! :-)

Vill du tjuvkika lite mer på julen 2016? Kika då in på blogginlägget God Jul-i, del 1: En liten tjuvtitt på julen 2016! »Foto: IKEA. Collage: Erik Mäki1 kommentar :

  1. Kul att få se lite IKEA jul! Tror också att golvljusstaken stråla inte kommer att bli några hyllvärmare.

    SvaraRadera