Text

Inredningsbloggen Var dags rum - inspiration, tips, diy, idéer och inredningsnyheter för dina var dags rum!
10 juli 2016

Dubbel inredningskärlek för Kählers Hammershøi-vaser och ljusstakar!

Kähler Hammershøi | Jag klämde och kände på dem i Kählers monter på Formex-mässan förra hösten och måste erkänna att jag blev smått inredningsförälskad  i de vita vaserna och ljusstakarna i Hammershøi-serien. Det var meningen att de skulle vara höstnyheter  - men det dröjde innan de kom ut i butik här i Sverige och min inredningsförälskelse svalnade lite... men inte helt! 

I slutet på juni såg jag att en butik online fyller 10 år och firar med 20 % rabatt på allt. Det visade sig att de sålde Kählers produkter... ...så jag slog till på de fyra vita vaserna och de fyra vita ljusstakarna!


Kähler Hammershøi vaser och ljusstakar | www-var-dags-rum.se
När jag väl fick upp vaserna och ljusstakarna i fönstret så insåg jag att inredningsförälskelsen hade blivit till inredningskärlek! Dessa kommer jag inte att göra mig av med på länge, länge, länge...

Kähler Hammershøi vaser och ljusstakar | www-var-dags-rum.se
Mitt stora vardagsrumsfönster såg lite tomt ut på den andra sidan och min inredningskärlek var så stor... ...så jag beslutade mig för att ställa in en weekendresa till Helsingfors jag funderat på och beställde en till omgång Hammershøi-vaser och ljusstakar! Som tur var så firade nätbutiken fortfarande 10 år med 20 % rabatt på allt! :-)

Kähler Hammershøi vaser och ljusstakar | www-var-dags-rum.se
Jag måste säga att jag är nöjd med mina inköp och med "balansen" i fönstret! Kanske är det lite knäppt - men det funkar om du frågar mig! ;-)

Det tog nästan elva månader från första gången jag fick ha-begär tills jag slog till! Inredningskänslorna för dem fanns kvar efter elva månader - och till ett bättre pris; det måste ju betyda att inredningskärleken för dem kommer att bestå under lång tid!?


Foto: Erik Mäki


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar