30 mars 2017

IKEA Stockholm 2017 - de små detaljerna du inte ska missa!


IKEA Stockholm 2017 | De förföriska bilderna som Ikea har släppt har valsat runt på bloggar och inredningswebbsidor ihop med "Aaah" och "Oooh". Visst, de förföriska bilderna på möblerna i IKEA Stockholm 2017 är härliga att se på och ger möblerna en air av "så läckert, jag vill ha"... ...men skaka ur det ur huvudet och rikta in dej på några av de mindre detaljerna i IKEA Stockholm 2017 istället! 

IKEA Stockholm 2017 - skåp
Är det här skåpet så "Aaah" och "Oooh" som det suckats runt om på nätet senaste månaderna? Är det det för dig så är skåpet i rotting/ask din för 3495 kr.

Det här skåpet har i bloggvärlden fått gliringar för vara en rip off på Design House Stockholms skåp Air. Har Ikeas designer sneglat på den måntro?

IKEA Stockholm 2017 rottingfåtölj
Fåtöljen som också fått en hel del "Aaah" och "Oooh" när den visats i snyggt och förföriskt stylade bilder från IKEA. I mina ögon är det ännu en rottingfåtölj... Visst den ser rymlig och skön ut att sitta i med de tjocka plymåerna -men det är en rottingfåtölj. 

För min del är det inge inredningskärlek här inte - men är det det för dig så blir den din för 1495 kr. Vill du ha plymåerna till så finns de i mörkgrått (kemtvätt) för 1000 kr och i vitt (maskintvätt) för 800 kr. 

IKEA Stockholm 2017 dimringsbar bordslampa
Den här bordslampan ska jag definitivt känna och klämma på lite när jag besöker IKEA. Trendigt silvrig som lyser både uppåt och nedåt. Ett stort plus i kanten är att den har en inbyggd dimmer - för allmänljus och stämningsljus. Bordslampan är 32 cm hög och kostar 449 kr. 

Lampan är prisvärd, då den är tillverkad av förkromat stål och härdat glas och är som sagt dimringsbar. Finns även som en golvlampa som är 140 cm hög och kostar 699 kr.

IKEA Stockholm 2017 blå glaskaraff
Kolla in den här snygga karaffen! Så skön form och färg. Ha den som vattenflaska (0,9 liter) vid matbordet eller ha en eller ett par stycken som prydnader i hyllan! I like! 

Karafferna är munblåsta villket gör att varje karaff blir unika vad gäller blå färgskiftning. För 79 kr blir den min! Blir den din?


IKEA Stockholm 2017 serveringsfat och serveringsskål
Och till sist har jag sparat de bästa! Kolla in de här serveringsfaten och skålarna! Ser precis ut som om en droppe vatten precis har träffat vattenytan och tillbakarekylen (eller vad det heter) har bildats! 

Använd dem till sallad och annat gott vid måltiderna, diska dem och låt dem stå framme i hyllan eller på bänken! Små konstverk! Yes!

Serveringsfatet är 33 cm i diameter och kostar 249 kr och serveringsskålen är 29 cm i diameter och kostar också 249 kr. Inte alls dyrt för en robust skål / fat som är både användbar dagligen och glaskonst mellan användningstillfällena!


När släpps kollektionen på Ikea då?


Ikea Stockholm 2017 släpps 7 april här i Sverige. Du behöver inte springa benen av dig och köa timme innan öppning för att få tag på någon av godbitarna - det är ju inte begränsad upplaga, utan kommer att säljas ett tag framöver. 

Vill du se mer av kommande Stockholm 2017-kollektionen så kan du kika på www.ikea.se/stockholmFoto: IKEA, fotocollage Erik Mäki


1 kommentar :

  1. This course of creates a novel textured print can't be|that cannot be|that can not be} replicated. When you think about that we also offer a lot more than just everyday basis} printing, it CNC machining is smart why so many individuals keep coming back to us. Create professional-quality books and revel in inventive control begin to end with our free design software program. This course of is generally used within the metallic trade and in fast manufacturing purposes. The 3D printing apparatus is often connected to a multi-axis robotic arm and consists of a nozzle that deposits metallic powder or wire on a floor and an power source that melts it, forming a stable object.

    SvaraRadera