18 september 2011

Ljust avskalat lugn på finska

Nu när hösten med mörka kvällar börjat omfamna oss så sakteliga blir jag extra mycket påmind om hur mycket jag gillar ljusa rum. Jag gillar ljus!

Susanna Vento inredde detta visningshem till bomässan i Karleby i Finland för ett tag sedan. Så ljust, så skönt lugnt och avskalat. Jag gillar det verkligen och tillsammans med lite stenar, grenar och många gröna krukväxter skulle jag kunna flytta in direkt! :)


Fiffig förvaring! Kanske har du några korgar/lådor och
ett spännband liggande någonstans?

Ett gäng ovala rundslipade gråa rullstensås-stenar  på golvet vid väggen bakom pallen/nattuksbordet skulle vara pricken över i:et - och föra in naturen ännu mer i sovrummet.

Stylad superordning! ;)


Kul idé med mattorna omlott! 

Många lättskötta gröna krukväxter på det här, eller varför inte en hängande trädgård på väggen från golv till tak - så skulle detta bli ett modern variant av Edens lustgård för mig! :)

En vuxen variant av sittsäcken... sådana gillar jag
- man får ju sitta/ligga precis som man vill
Foto: Kristiina Kurronen1 kommentar :

 1. Hej! Vad kul att du hittade min julblogg. Alltid roligt att komma i kontakt med jultokar OCH inredningsfantaster! Och tack för tipset om försäljning. Hade inte en tanke på det, men varför inte? Värt att testa iaf.

  Såg på din sida att du har mitt tips om lyktor på silverfat. Vad glad jag blev!! Jag har bytt namn på min julblogg, så om du vill får du gärna ändra länken på den bilden.

  vad har du för julspaningar för 2011? Skulle vilja ha lite mer info och bilder än de vanliga Lagerhaus, Village...
  Ha en härlig tisdag!
  Helena :)

  SvaraRadera