12 maj 2014

Marikas hemtrevliga grafiska svartvita hem!

nurin kurin

Jag har varit och jobbat i Finland under några veckor och blev med största sannolikhet smittad av något grafiskt marimekkovirus. Grafiska mönster har jag inte varit något stort fan av - ifall det inte varit grönt och med växtmotiv - innan jag reste över till andra sidan Östersjön.
I resväskan fick jag med mig två svartvita kuddfodral från Marimekko, som jag visat på Instagram tidigare. Det var lite kärlek vid första ögonkastet när jag upptäckte dem där på hyllan hos Marimekko i Jyväskylä. 

Jag stötte även på Marikas blogg nurin kurin under min vistelse i Finland - och mitt hjärta började ticka lite extra när jag surfade runt i hennes grafiska svartvita hem. Det skarpt svarta och vita mjukas upp av skönt gröna krukväxter lite här och där i hemmet.

Är det nu förvandlingen börjar hemma hos mig? Det börjar med två svartvita kuddfodral...

nurin kurin
nurin kurin

nurin kurin
nurin kurin
nurin kurin
nurin kurin
nurin kurin
nurin kurin
En sån här gammal trappuppgångstavla vill jag gärna hitta på loppis i sommar! Skriva små korta meddelanden och hälsningar....

Nyfiken på mer hemma hos nurin kurin? Följ hennes blogg nurin kurin!
Förstår du inte finska så funkar bilderna som jättebra inspiration ändå :)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar