25 maj 2014

Vinn 1000 kr i presentkort hos Canvas of Sweden!

Svara på frågan så är du med och tävlar om ett presentkort på 1000 kr hos CanvasofSweden.se

Presentkortet räcker till exempel till fem canvastavlor med dina egna foton i storlek 20x30 cm med 18 mm kilram eller till en i storleken 70x100 cm! Det finns många storleksvarianter att välja på!
Tävla genom att svara (i kommentarsfältet i detta inlägg) på frågan senaste 1 juni:

Vilket motiv, som du fotat, skulle du vilja framkalla på canvas?
 eller ifall du inte har något foto själv
Vilket motiv ur galleriet hos CanvasofSweden.se skulle du vilja ha som en canvastavla?

***
Tävlingen är avslutad och vinnaren är utsedd.
Grattis Stefan Erixon, du vann presentkortet på 1000 kr hos CanvasofSweden.se med ditt oväntade motiv; långbryggan i Rättvik - underifrån! 
Stefan, svara på ditt meddelande via google+ för att få presentkortet.

"Tröstpris" till er andra tävlande: Gilla CanvasofSweden.se på Facebook så får du 20% rabatt på ett köp!

Ett stort tack till alla som var med och tävlade! 

***

Hade jag kunnat vara med i tävlingen så hade jag nog valt liljekonvaljbilden jag fotade igår. Jag plockade en bukett av min mammas favoritblommor. Hon bor långt norrut så jag kunde inte överräcka den till henne idag på mors dag. Jag löste det genom att skicka den digitalt via Facebook istället! ;)

Eller kanske någon av de andra blommotiven som jag fotade igår...
Tävla nu - så har du chansen att vinna presentkortet på 1000 kr hos CanvasofSweden.se! :)
Tävlingen är avslutad!


Foto: Erik Mäki


29 kommentarer :

  1. Helena i Uppsala
    Mamma, 86, som är på god väg in i dimmorna har flyttat till serviceboende och känner sig vilsen. Hon känner inte längre igen sina barnbarn. Jag vill ha upp dem på bild på hennes vägg så att hon känner sig omringad av familjen!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tobias Eriksson27 maj, 2014

      Jag hoppas du vinner

      Radera
  2. För många år sedan var jag och blivande man i Australien. Tidigt en morgon åkte vi på en båtutflykt för att titta på knölvalar. Det var en fantastisk upplevelse! En val gjorde en "head breach", kommer upp ur vattnet med huvudet först, vrider sig och dyker. Även besättningen på båten blev exalterade och tog kort. Mina foton på valen hade jag gärna haft på väggen i en bildserie.

    SvaraRadera
  3. Jag vill behålla sommarkänslan året runt, så jag skulle välja en bild jag tog i helgen på mitt barn som springer igenom en vattenspridare. Den glädjen och friheten som finns i den bilden är underbar.

    SvaraRadera
  4. Förra året lyckades jag fota en fågel som brer ut sina vingar bland molnen. Denna bilden blev väldigt lyckad och när jag tittar på den känner jag frihet och det hade varit kul att få pryda just den bilden i mitt vardagsrum. Hälsningar fridaelmgren@yahoo.se

    SvaraRadera
  5. Min första sommar i norrland såg jag vyn nedan.

    Hela himlen var full i färger och jag böjde mig under en björk för att fota.

    En gren kom med. Det blev pricken över i.


    https://www.facebook.com/krister.gunnar/media_set?set=a.10151340951933677.567875.725528676&type=3

    SvaraRadera
  6. Camilla: Vilken underbar tävling, jag skulle vilja ha ett riktigt vackert naturtryck som förgyller hela hemmet och ger en lugn, färg och inspiration i vardagen. Jag känner att livet kan vara allt för hektiskt och att vi behöver tid för att få lugn. Därför skulle jag så gärna vilja vinna denna tävling.

    Email: Buusig_milla@hotmail.com

    SvaraRadera
  7. Jag skulle förstora några bilder som jag är supernöjd med från Tjörn triathlon 2013. Motiven är på några fantastiska deltagare som utsätter sig för denna bragd dem utsätter sig för.

    Hälsningar petra.eklund@hotmail.se

    SvaraRadera
  8. Jag har en fantastisk bild på långbryggan i rättvik underifrån som jag länge velat lägga på canvas men aldrig tagit chansen och gjort tyvärr. Långbryggan är 628m lång och sträcker sig ut över Siljan i Rättvik.
    från hemsidan skulle jag välja en tavla till min dotter som älskar New York. ett foto med new york i bakgrunden skulle passa henne.

    SvaraRadera
  9. Jag skulle välja ett svartvitt foto av min man, som gick bort 2009. Det skulle bli en härlig tavla på rumsväggen för vi tänker på honom varje dag.

    http://2.bp.blogspot.com/-bkTr0tAL6nE/Tm5e2qZxptI/AAAAAAAAAvU/5-rRddyMcE0/s1600/mike.33.jpg

    Elisabeth McCann
    psychedelic6@gmail.com

    SvaraRadera
  10. Jag älskar stenar och denna var underbart rogivande.http://canvasofsweden.se/effects/upl

    SvaraRadera
  11. Jag är med =). En toppentävling, älskar personliga tavlor och vad kan bli mer personligt än foton man själv tagit?!
    Jag hade gjort en tavla med ett foto på mig och dottern som fotades i helgen. Vi står vid strandkanten, håller varandras händer och tittar ut över sjön. Den bilden blev så himla uttrycksfull, fastän vi står med ryggarna mot kameran. En bild säger mer än tusen ord och den bilden gör mig varm inombords och glad i själen! Den ligger uppe på min blogg i gårdagens inlägg om du vill se hur den ser ut :).

    Hade velat få upp tavlor i sovrummet och denna vinst vore perfekt. Skulle bli en vägg med tavlor på vår lilla familj!

    Håller tummarna,

    MVH
    Nathalié
    yarp.blogg@gmail.com

    SvaraRadera
  12. En bild som vi tog på Gran Canaria i april i år när min dotter Tindra badar i poolen. Bilden får det att se ut som om hon simmar under vattnet när hon egentligen är ovanför ytan. En bild med häftig effekt!
    asa_ellenor@hotmail.com

    SvaraRadera
  13. Charlotte Borneklint26 maj, 2014

    Jag har en superfin bild på mina döttrar som jag en gång gjorde en fototapet av, nu ska vi flytta och tapeten går inte att ta ned :-( Så jag kommer välja att göra en canvastavla av den bilden!

    SvaraRadera
  14. Hej!
    Jag skulle ta en bild på mig och min man ♥
    Det är inte ofta vi hamnar på bild tillsammans och speciellt inte på en bild som blir bra. Dvs där vi båda tittar och inte gör någon grimas ;-)
    Så den bilden skulle vara jättekul att ha förevigad på väggen.
    Vet att maken skulle uppskatta det och det skulle vara ett tack från mig till honom för allt han gör för mig. Jag är handikappad och behöver mycket hjälp. Han ger mig det med ert leende och puss♥
    Ha en härlig vecka!
    Mvh
    Malin Svensk Björck
    gizmobus@hotmail.com

    SvaraRadera
  15. Hade jag vunnit denna underbara vinst, hade hela familjen gått till en riktig fotograf som får ta härliga familjebilder på oss tillsammans, som vi kan föreviga i Canvas - blir även den perfekta presenten till nära och kära.

    Jessica Hellström
    jessica_hellstrom@hotmail.com

    SvaraRadera
  16. Skulle vilja ha bild på hela min familj och ha dem uppsatta i vardagsrummet så jag har något att kolla på när de inte är hos mig. Och jag är så kräsen med tavlor på väggarna för de måste vara speciella för mig.

    bloodsband@live.se

    SvaraRadera
  17. Jag har länge önskat mig tavlor till våran väldigt tråkiga opersonliga väggar . Så om man fick chansen att vinna skulle såklart min älskade dotter få en stor bild på väggen då hon är min lilla solstråle. Sedan skulle jag äntligen få upp ett familjefoto på väggen som jag aldrig någonsin haft då pengarna som student inte räckt till. Och sedan skulle många roliga minnen så som vårat bröllop som inte heller fått någon hedersplats i vårat hem förutom på datorn.

    Så nu håller jag tummarna stenhårt för att det är min tur att vinna ett otroligt pris :)

    jojossan89@hotmailcom

    SvaraRadera
  18. Jag hade velat framkalla en av mina fina bilder på havet i Australien! Minne för livet :)

    charlotte061@hotmail.com

    SvaraRadera
  19. Hej! Fick jag upp en egen bild så skulle jag, konstigt nog vilja ha upp en otrolgit mörk och regntung bild över Kista som jag tog från mitt kontor uppe i Victoria tower ungefär samtidigt som jag bestämde mig för att flytta ner till Sveriges näst minsta kommun i de södra Östgötska skogarna. Jag flyttade och bor nu sedan 6 månader mitt i ett paradis med den vackra naturen inpå bara skinnet. För att påminnas om vilken livskvalitet jag har vill jag påminnas av denna tunga, men otroligt vackra bild! Val av bild ur era foton skulle jag gå för stadsbilden med den "rusande" röda bussen, ett kraftfullt motiv som även det skapar kontrast mot mitt liv idag!

    e.forsell@gmail.com

    SvaraRadera
  20. Min pappa tog livet av sig, 49 år "gammal". Då var jag 31 och förlorade min bästa vän, min tvillingsjäl, min inspiration. Sorgen bleknade, saknaden består. Jag vill ha en bild i sovrummet, en bild som varje morgon påminner mig om kärleken jag fick då och där, om kärleken jag får nu och här. Han håller mig - och mitt liv har varit, för att använda pappas ord, en strid på kniven... Hans kärlek hjälper mig att hålla ihop mentalt, att inte vara bitter, att inte sörja över barnen jag aldrig fick, att våga bli den jag var ämnad att bli. Jag ärvde pappas konstnärliga, filosofiska, humoristiska, bohemiska ådra och hans stora kärlek till det skrivna ordet. Jag väljer en bild ur CanvasofSwedens galleri och det blir STENAR...med det gröna bladet.

    sjoblom.fia.2013@gmail.com

    SvaraRadera
  21. Ett foto av det eritreanska låglandet i kvällssol då solstrålarna sprider sitt guldgula sken med bergen i bakgrunden. Man ser hur mammorna står vid de öppna eldarna och lagar mat, papporna sitter på små låga pallar och ljuger, barnen spelar fotboll mellan de vackra lerhyddorna med strån på taket, getterna står och tuggar sitt gräs och åsnorna drar hem vatten. Lugnet och matosen lägger sig i en vacker harmoni över en liten afrikansk by långt ute i buschen. Och jag älskar det!

    Annika Nilsson
    aneritrea@hotmail.com

    SvaraRadera
  22. Nadia Walaf (nadiawalaf@hotmail.com)01 juni, 2014

    Jag har en härlig bild på sonen i en hög med höstlöv, den skulle jag vilja ha på canvas. Sedan har jag några mysiga kattbilder sonen skulle älska att få upp på väggen på sitt rum. :)

    SvaraRadera
  23. Jag skulle vilja göra en familjevägg med foton på min gigantiska tvillingmage, ultraljuden samt de första bilderna på våra två mirakel,

    SvaraRadera
  24. Hej, är gärna med :)

    Jag skulle vilja framkalla en stor bild på mina två små killar. För att enkelt kunna titta på deras allra bästa sida de dagar då de kanske inte visar just den sidan ;)

    Kram Matilda (matilda-pettersson@hotmail.com)

    SvaraRadera
  25. Den första världskartan skulle göra sig riktigt bra på väggen i min hall.

    SvaraRadera
  26. Vilken härlig tävling! Jag vet inte om jag har den perfekta bilden att framkalla ännu, gick en fotokurs i vinter och hoppas på att ta många fina bilder nu i sommar när vi drar iväg på semester. Men måste jag välja en bild idag så skulle det bli den här översta här http://liie.se/2014/march/snokanin.html på min lilla kanin, har inga bilder på honom i riktigt pappersformat att ha på väggen, så det vore trevligt. Dessutom gillar jag att det är sån vit bild, för den skulle passa utmärkt i vårt ljusa hem :) liie.blogg(at)hotmail.com

    SvaraRadera
  27. Jag skulle förstora en stor bild på hela familjen och hänga ovanför sängen. just nu ekar alla väggar tomt i huset så hela familjen skulle bli så glad ifall den första tavlan blir på oss allesammans .

    ola_martensson88@hotmail.com

    SvaraRadera
  28. Så otroligt fint :) hade jag hittat hit tidigare hade jag gärna varit med! Tack för en ljuvlig blogg!!

    SvaraRadera