24 juli 2014

God Jul-i! Här är årets adventsljusstake!

God Jul-i! Idag 24 jul-i när solen steker och termometern visar på  tropisk värme så svalkar jag mig med att kika lite adventsljusstakar julen 2014. Jag har alldeles för många redan men när något riktigt snyggt kommer så kan jag nog inte låta bli. Så blir det i år! Jag är redan helsåld på den kommande adventsljusstaken Birdy som jag såg och klämde lite på för första gången på Formex-mässan i våras.

Birdy, designad av Charlotte Falck för Star Trading, i blankt vitt med inslag av mässing och med den lekfulla detaljen - fågeln - känns helrätt till en modern jul. Förutom att den vann mitt stora vill-ha-begär så har den också vunnit designpriset Decoration Star på Christmasworld 2014 i Frankfurt i början på året. Jag förstår varför! :)


Birdy kommer att kosta runt 550 kr när den väl kommer ut i butikerna. 
Håll utkik här på bloggen i november - så kanske just du har turen att vinna en Birdy!

Uppdaterat 11/11: Tävla om årets adventsljusstake Birdy från Star Trading här »


En annan adventsljusstake på det eleganta temat ifrån Star Trading är Gustavo i mässing. Den kommer nog glimma fint när mörkret sänker sig och temperaturen sjunker rejält... Pris i butik blir kring 450 kr.

En annan stilren adventsljusstake men lite mer åt homespun-hållet är Ellie dekorerad med band. Ellie kommer att finnas i vitt, rött och svart och kommer kosta kring 600 kr i butik.

Ullrik med sina strama vita kantiga pelare mjukas upp av det ulliga grå och de röda banden. En modern adventsljusstake som samtidigt är lite homespun-mysig. Ullrik kommer i vitt till ett pris kring 550 kr i butik.

Vad tycker du om adventsljusstakarna här i inlägget? Någon du gillar extra mycket?
4 kommentarer :

  1. Phew... Dom var fina, men inget måste för mig. Finast var Elli.

    SvaraRadera
  2. Vill ha Ulrik! Var köper jag den?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej! Du hittar den bland annat hos Elkedjan. http://www.elkedjan.se/belysning/julbelysning/adventsljusstakar/star-trading-9842014

      Googlar du på Adventsljusstake Ullrik så hittar du säker fler som säljer den.

      Radera