Text

Inredningsbloggen Var dags rum - inspiration, tips, diy, idéer och inredningsnyheter för dina var dags rum!
29 juli 2015

Det hetaste i inredningsväg - i Finland!

Pinjacolada
Just nu pågår Finlands bomässa för fullt i Vanda. För 55:e året i rad kan finnarna se det hetaste i inredningsväg just nu i Finland i visninghusen/våningarna.
Förra året var jag i Jyväskylä, Finland, och kikade lite på 2014 års bomässa strax innan den öppnade. I år har jag ingen möjlighet att besöka bomässan, så därför har jag har istället googlat runt i Finland och kikat på bomässan online vi andras ögon istället.

Varsågod, här kommer en liten rundtur bland det jag gillade av allt jag såg:

Hunajaista
Hunajaista
Hunajaista
Hunajaista

SisustusCOCO
SisustusCOCO
En sådan här vägg kanske man skulle ha i sovrummet... ...eller ska jag ta och göra en jättesängavel istället?
SisustusCOCO

Pinjacolada
Jag blir så sugen på en mosstavla, jag har till och med tänkt ut en perfekt plats för den... ...så i höst kommer jag nog beställa en mosstavla från  Nordic Green Design - en bestående av bara bollmossa!

Ett skåp med utfällbar bordsskiva - porslin och bestick inom behändigt räckhåll. Smart!asun

asun

asun

Koti kolmelle

Koti kolmelle

Inspired by love

Koti kolmelle


Foto: Se respektive bild.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar