31 januari 2016

IKEA sommaren 2016 kommer rekordtidigt!

IKEA sommaren 2016 | Sommarkollektionen kommer ut i de välkända varuhusen under februari och mars! Det brukar ju knorras att julen kommer alldeles för tidigt när IKEA släpper julsortimentet i mitten på oktober... ...men ingenstans har jag ännu hört något knorrande om för tidig sommar! ;-)

IKEAs sommarsortiment består som vanligt av matporslin, solcellsbelysning, strandmöbler i somriga färger, grillar, planteringskärl av olika slag, mattor för utomhusbruk och massor av textilier. Inget ögonbrynshöjande, om du frågar mig, i denna kollektion - enligt de pressbilder som IKEA släppt.

Karin Gustavsson, kreativ ledare på IKEA, beskriver kollektionen så här: ”Med årets sommarkollektion ville vi skapa en känsla av att resa utan att behöva resa – att göra det enkelt att hitta den där sköna semesterkänslan hemma, oavsett om du bor på landet eller i stan.”

Tja, tänk om IKEA också kunde garantera sköna soliga molnfria dagar och lätt regniga sommarnätter så vore det ett stort plus! :-) Men ett som är säkert - är inte himlen blå i sommar, så är många produkter från IKEA åtminstone det! ;-)


IKEA sommar 2016 | www.var-dags-rum.se

IKEA sommar 2016 | www.var-dags-rum.se

IKEA sommar 2016 | www.var-dags-rum.se
Vill du se mer av IKEAs sommarsortimentet 2016? Kolla då in IKEA Fans Sveriges fotoalbum Sommaren 2016 på Facebook »Foto: IKEA. #IKEAsommar

1 kommentar :

  1. För mig är det en höjdpunkt när IKEA-katalogen dimper ner i brevlådan. Får alltid bra inspiration därifrån :-)

    SvaraRadera