19 november 2017

Varsågod, juliga kalenderdagblocksblad att skriva ut!


Gratis juliga prints! | Uppskattade traditioner ska man fortsätta med, så för femte året i rad har jag gjort ett "Tomten"-kalenderdagsblocksblad för 24 december - som du kan skriva ut i A4-storlek och julpynta med hemma! 

Förra året gjorde jag som bonus kalenderdagblocksblad för alla "extra juliga" datum såsom Första advent, Andra advent, Tredje advent, Lucia, Fjärde advent, Julafton, Juldagen och Annandag jul. Som en extrabonus utöver det så gjorde jag även ett för Nyårsafton.

Som tack till alla mina följare, trogna som nya, så har jag- utöver allt ovanstående - i år även lagt till Dan före dopparedan och Nyårsdagen!

Skriv ut en, alla tio eller bara vissa! :-) Du hittar länken längst ned i detta inlägg:

Då fjärde advent infaller på julafton i år så fick jag tänka om då jag bara ville ha Tomten som text den 24e december. Därför har jag på adventsdatumen gjort en liten adventsljusstake där jag tänt ljusen en efter en. :-)


Har du Instagram så tagga gärna @var_dags_rum på en bild på hur kalenderdagblocksbladen ser ut hemma hos dig! :-)

Om du får upp ett meddelande om att bilden är större än A4-pappret när du ska skriva ut - ignorera det, skriv ut ändå och klicka bort eventuella rutor om att anpassa/skala bilden till pappret (den får plats).Foto: Erik Mäki

1 kommentar :

  1. Kommer du att göra dessa för 2018 också? Så trevliga :)

    SvaraRadera