24 juli 2019

God jul(i) - tjyvkika på julnyheter 2019!

Markslöjds nyheter julen 2019.
Julnyheter 2019 | Det är 24 juli och värmeböljan har svept in över Sverige. Vad passar då inte bättre än att svalka sig lite genom att tjuvkika en smula på vad som kommer till jul? Det är ju trots allt 24 jul-i idag! :-)

Jag har gläntat på dörren till Markslöjds julnyheter 2019 och hittat några kommande nyheter som jag vill delge er, bland annat den platsbesparande halva (!) granen. Varsågod, en liten juligt svalkande tjuvkik! :-)


Ljusstaken Mäster i metall från Markslöjd finns sedan tidigare i guld och silver med glasklara glas. Nu till jul kommer den i en svart variant med rökfärgade glas.Frågar du mig så är det en ljusstake som kan stå framme hela tiden under den mörka tiden?

Ljusstaken Mäster har fått en 59 cm hög kusin vid namn Maestro. Fem glasglober på en granformad stomme i blank kromfärgad metall

Vad sägs om denna moderna variant av adventsljusstaken? Philippa med fyra svarta ljus med fot i mässing.  Led-lamporna följer med vid köpet och kan tyvärr inte bytas ut… (när de någongång går sönder).

Bordsdekorationen Elisabeth ser ut som ett färgat armeringsnät med ledlampor på? Finns med 20 (61 cm hög) och 12 rutor (51 cm hög) i vitt och svart. Har man den i fönstret och klämmer dit pappersjulkort, som man får/fått tidigare år, med små klädnypor lite snyggt så blir det både mysig belysning och ett juligt insynsskydd samtidigt!? :-)


En stilren snögubbe i glas, designad av Monica Mulder. Snögubben som inte kan smälta är 30 cm hög och för inomhusbruk


Monica Mulder har också designat julklockan Lockryd. När julen sen är över tar du bort rosetten och låter den hänga kvar i fönstret. Sen nästa jul är det bara att ta fram det röda bandet igen... Kan juldekorering bli enklare? 

Om du gillar grafiskt och svartvitt så är nog julstjärnan Greta eller Adele något för dig, eller vad säger du? De finns både för att hängas upp eller stå upp.

 
Lite trångt där hemma? Då kanske en halv gran är det du söker efter? Granlund från Markslöjd är just det, en halv gran att ställa mot väggen. Den är 210 hög och 80 cm bred och kommer med 120 ledlampor. Halvgranen finns i en helgrön och en översnöad variant.

När mörkret faller och det närmar sig jul så kan du välkomna dig själv och andra med denna dörrmatta Lysa med led-belysning!

Det här var ett litet axplock ur Markslöjds julnyheter 2019. Och jorå, det finns även lite färgglada julnyheter också, även om jag inte visar dem här. Hittade du något du gillar?

Nu fortsätter vi sommaren, eller hur!? God jul(i) :-) Foton: Markslöjd, bildcollage: Erik Mäki.


2 kommentarer :

 1. Har precis hittat till din blogg, den(du)sticker ut från mängden, najs! Hoppas att du även i år gör kalenderblad för december..tyckte det var en kul grej!
  VH//Kicki

  SvaraRadera
 2. Hello,

                                                        

  My name is Luna and I work for Charm-Media agency. I found your website recently on the web and was impressed by its layout and content I feel that it could be suitable for my client. 

  We are interested in publishing an article (which we can supply) on your website, the article will have a link to my client's site in it. Let me know if this is something you offer, and if so, how much do you charge for it.

  Please also let me know your best price for a banner ad and if you own other sites available for advertising. 

  I look forward to hearing from you soon.  Luna Richardson

  Outreach Specialist

  e:  luna.r@charm-media.com   

   

   

   

  SvaraRadera