20 november 2014

Perukvasen - den häftigaste vasen jag sett på länge!

Wig Vase - Tania da Cruz

Det är väldigt sällan jag går igång på en vas men när det gäller Wig Vase från idilli så gick jag igång på alla cylindrar direkt! Wig Vase, designad av Tania da Cruz, är helt underbar!!!  

Vasen får en helt ny stil och personlighet beroende på vilka blommor/växter/gräs man använder! Allt ifrån en snäll och söt hen med rosa små blommor till en riktig tuffing med tuppkam av rosor!

This is my kind of stuff! I love it! Jag har länge velat fram och tillbaka ifall jag ska köpa den där "framtida klassikerna Dagg från Svenskt Tenn". Nu vet jag att ska jag ha en vas - då är det inte Dagg jag ska köpa - utan en Wig Vase! :)

Den säljs inte i Sverige utan man får beställa den online från USA. Som tur är åker jag till NewYork i december och då kan jag beställa den dit jag ska bo - och sen frakta hem den i resväskan. 

Jag ser redan framför mig massor av olika frisyrer - av både köpta och vilda blommor och växter. Så kul jag ska ha! :)  Om jag inte minns fel så hade syrran ett dockhuvud med hår som hon fixade olika frisyrer på när vi var små... Nu är det min tur! ;)

Wig Vase - Tania da Cruz
Wig Vase - Tania da Cruz
Wig Vase - Tania da Cruz
Wig Vase - Tania da Cruz
Wig Vase - Tania da Cruz

Wig Vase - Tania da Cruz
Wig Vase - Tania da Cruz
Wig Vase - Tania da Cruz
Visst är Wig Vase helt underbar!? :)

Foto: idilli

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar