12 november 2014

Villan från yttre rymden (!?) nu till salu!

Hur många hade ens kunnat ana att man i Kalmar har direktkontakt med yttre rymden!? Jag blir barnsligt imponerad av det villaägaren skapat samtidigt som jag inredningsmässigt förfasar mig över det hela! Utgångspriset för fyrarumsvillan (ufot?) är nästan 2,4 miljoner och man kan ju undra vad av interiören som följer med i det priset...
Det är nästan lite synd att villaägaren inte gått all in. Groventrén består av gulnad furu på väggar och tak och golvet av en trist plastmatta. Köket känns ordinärt, badrummet är visserligen fräscht men här kunde man gjort mycket mer och sovrummet är nästan lite trist - förutom fiberoptiktaket.

Jag gissar att ägaren är en ungkarl (konstgjorda växter överallt...;) med lite behov av att imponera med sitt sci-fi-intresse och ibland vill sitta i centrum när han spelar trummor på övervåningen för sina vänner. Hela övervåningens fokus är hans trumset - där vännerna ska sitta bekvämt och avnjuta en öl medans de lyssnar på hans trumsolon... eller vad tror du?

Välkommen in i filmen "Alien vs. Predator" :Ibland är det skönt att få vara center of the Universe - även om det så bara innebär spelandes ett trumsolo på övervåningen i en villa i Kalmar! ;)
Från utsidan syns märks inte närvaron av yttre rymden i Kalmar...
Vill du kika lite mer i villan så hittar du alla bilder hos mäklaren Pontuz Löfgren.

För några år sedan tipsade jag om en på utsidan ordinär brun tegelvilla som var till salu i Malmö - som var värre än det här! Där var det verkligen all in i varje rum - men i form av ett slott! Se själv här1 kommentar :

  1. Det kan ju vara så att han inte hade tagit tag i hallen ännu. Eller så var inte den viktig. Det kan ju inte vara lätt att sälja detta hus. En familj skulle ju behöva göra om så rätt mycket. Eller Sci-Fi kanske är stort i Kalmar ;-)

    Precis som det förra huset du visade så tycker jag att det är rätt kul att man blir så pass överraskad av innehållet.

    SvaraRadera