23 november 2014

Underbara julhjärtan med sommarfjärilar till granen!

Sommarens fjärilar är kanske inte det första man tänker på när det gäller julpynt? När Claydies förra året tog fram dessa julhjärtan för Hagedornhagen så blev det just en mix av bland det somrigaste som finns - fjärilar - och det juligaste - flätade julhjärtan.

Att det blev just fjärilar är kanske inte så konstigt då Hagedornhagen bland annat är känd för sina vackra affischer med fjärilar (och skalbaggar). Jag är lite lätt kluven för denna mix men samtidigt kittlar det skönt i tanken när jag ser dessa vackra julhjärtana. De är underbara! :)

De togs fram till förra julen, men verkade inte få så stor spridning utanför Danmarks gränser. Det verkar de inte ha gjort det i år heller. Vill du att fjärilarna ska flyga hem till dig och förgylla din jul? Klicka dig då vidare via länken som finns längst ned i detta inlägg så du kan klicka hem dem från Danmark.

Åtta sommarfjärilar har landat på varsitt julhjärta.

Fjärilarna kommer på ett ark högglansigt papper som du får klippa och pyssla med.
Jag har inte hittat dessa fjärilar i någon onlinebutik här i Sverige, så jag antar att man får beställa online direkt från Hagedornhagen i Danmark om man vill pryda sin jul med dessa fjärilshjärtan.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar