22 oktober 2014

Årets snyggaste ljuslyktor!

Lagom till att vi går över till mörk vintertid så kommer Skultunas ursnygga ljuslyktor som ger ett väldigt vackert sken och skuggspel! Frågar du mig så är det årets snyggaste i kategorin ljuslyktor! Serien The London Collection, designad av smyckesdesignern Lara Bohnic,
finns i mässing, svart och vitt i fyra storlekar; Lunar stor och liten, Feather och Celestial. Ljuslyktorna med utstansat mönster i tunn mässingsplåt kostar mellan 500 – 1000 kr.

Jag skulle inte ha något alls emot de fyra ljuslyktor i serien i mässing som en del av en modern metallglänsig jul. Fast de vita är nog de jag skulle köpa ifall jag skulle satsa på dem. De kunde ju funka som vaser också - det fattas ju bara en lämplig glasburk! ;)

Är du sugen på att kika på vad de kostar och kanske beställa så finns de redan nu att klicka hem från Länna möbler

Svart, mässing eller vit - vilka skulle du välja?Tomten, ifall du läser det här - det är de här vita jag vill ha! :)

Lite granris här bara så har man en vacker, modern jul!

En mycket mer plånboksvänlig ljuslykta i guldfärgad metall, som säkert också ger fint skuggspel, kommer till Åhléns i februari 2015. Visserligen ligger den hästlängder efter The London Collection men jämför man inte dem inte så funkar Simon för 49 kr (lilla) och 149 kr (stora) också. Tröttnar man på guldfärgen kan man ju sen spraya den i valfri kulör, något man inte skulle göra med ljuslyktorna i The London Collection! ...?

/Erik

Foto: Skultuna, utom sista bilden: Åhléns


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar