18 februari 2016

Svärtan - det här är det enda som jag ska köpa på IKEA i år!?

Svärtan av Martin Bergström för IKEA | Jag behöver inte en enda pryl till från IKEA egentligen... ..så nu har jag bestämt mig för att hårdprioritera resten av IKEA-inköpen i år! Försök locka och fresta mig bäst ni vill under året IKEA med flera tillfälliga kollektioner! ;-)  Men jag tror inte jag kan inredningsöverleva utan flaskorna och skålarna ur Martin Bergströms kommande kollektion Svärtan!? :-)

Martin Bergström har tagit fram Svärtan-kollektionen i samarbete med 25 designstudenter från National Institute of Fashion Technology in New Delhi i Indien. Kollektionen fokuserar på textil men innehåller även bland annat möbler, skålar, flaskor och värmeljushållare:

IKEA, Svärtan av Martin Bergström | www.var-dags-rum.se
Svärtan flaskorna som jag är inredningskär i! Bordet och den stora skålen tillhör också kommande Svärtan-kollektionen.

IKEA, Svärtan av Martin Bergström | www.var-dags-rum.se
De tre falskorna har redan en given plats i mitt stora vardagsrumsfönster. 

IKEA, Svärtan av Martin Bergström | www.var-dags-rum.se
Svärtan skål i gjuten aluminium.

IKEA, Svärtan av Martin Bergström | www.var-dags-rum.se
Två storlekar passar perfekt tillsammans med de tre flaskorna hemma hos mig i vardagsrumsfönstret!  Jag vet redan vad jag ska ha i dem! :-)


IKEA kollektion Svärtan av Martin Bergström | www.var-dags-rum.se
IKEA kollektion Svärtan av Martin Bergström | www.var-dags-rum.se
IKEA kollektion Svärtan av Martin Bergström | www.var-dags-rum.se
Martin Bergström.

IKEA kollektion Svärtan av Martin Bergström | www.var-dags-rum.se
IKEA kollektion Svärtan av Martin Bergström | www.var-dags-rum.se
IKEA kollektion Svärtan av Martin Bergström | www.var-dags-rum.se
IKEA kollektion Svärtan av Martin Bergström | www.var-dags-rum.se
Jag såg bilder på flaskorna och skålarna på nätet i maj förra året och redan då värmde det till i inredningshjärtat... ...och ju närmare i höst vi kommer, desto snabbare börjar det slå! Det här är nog inredningskärlek när det är som bäst. Sinnerlig what? Svärtan, oh yes! ;)

Jag hänger garanterat på låset till ett av de välkända varuhusen 9 september - för de två grövre skålarna och de tre flaskorna ska jag ha! :-) Du då?  Foto: IKEA

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar