15 februari 2016

Trendrapport vår/sommar 2016

Sandberg Trend Report SS2016 | Idag släppte designföretaget Sandberg sin trendrapport för våren och sommaren. Enligt den växer sig intresset för hemmet allt starkare då omvärlden känns otryggare. Inredning har blivit viktigare och samtidigt mer komplicerat; då miljösamvetet gör att vi försöker hitta sätt att konsumera så lite och medvetet som möjligt. Detta samtidigt som vi vill ha nyheter och hänga med i trender.

I rapporten identifieras de fyra trenderna Sökaren, Odlaren, Samlaren och Upptäckaren. Vem av dem är du? Eller är du en blandning av flera?


Sökaren - Sandberg wallpaper trend report vår/sommar 2016 | www.var-dags-rum.se
Sökaren är på ständig jakt efter balans i en allt mer stressad omvärld. Hemmet är ljust och mjukt, med väggar i svala toner och lugna mönster tillsammans med textilier i naturens nyanser. Dekoren är sparsmakad med några få utvalda möbler och detaljer.

Odlaren - Sandberg wallpaper trend report vår/sommar 2016 | www.var-dags-rum.se
Odlarens intresse för naturen avspeglar sig i hemmet med blommande väggar och inredningen till största del består av en blandning av vad säsongen erbjuder. Ett hem fullt av liv i ständig förändring.

Samlaren - Sandberg wallpaper trend report vår/sommar 2016 | www.var-dags-rum.se
Samlaren älskar att hitta skönheten i det bortglömda och ratade och är inte rädd för tapter och mönster i kombination av listverk och paneler. När omvärlden känns orolig och oförutsägbar är hemmet en trygg oas fyllt av historia och minnen.

Upptäckaren - Sandberg wallpaper trend report vår/sommar 2016 | www.var-dags-rum.se
Upptäckaren går igång på upplevelser och berättelser och konsumerar på ett medvetet sätt genom att ta sig nära varornas ursprung.Upptäckarens hem är både personligt och internationellt med mönster och texturer i oväntade färgkombinationer.

Hela trendrapporten Inga kommentarer :

Skicka en kommentar