Text

Inredningsbloggen Var dags rum - inspiration, tips, diy, idéer och inredningsnyheter för dina var dags rum!
24 juli 2016

God Jul-i, del 1: En liten tjuvtitt på julen 2016!

Julen | Jo, jag vet, termometern visar 27 grader och solen steker - men traditionsenligt kan jag inte låta bli att önska er bloggläsare en God Jul-i idag 24 juli med en liten tjvutitt på kommande julen! ;-)
Som vanligt så blandas det traditionella upp med hypermodernt för jular i alla olika smaker...

Varsågod, här kommer en liten tjuvtitt ett liiiiiiitet urval av allt som kommer finnas ute i butikerna om tre-fyra månder:

Star Tradings adventsljusstakar i kulörerna Maroon red, Muddy yellow, Petrol blue, Vintage green, Elephant | www.var-dags-rum.se
Star Trading tänker att vi ska "Colourise your Christmas" med kulörer som Maroon red, Muddy yellow, Petrol blue, Vintage green, Elephant.  Jag har liiiiiiiiiiiite svårt för det gula under julen - förutom på saffransbullarna då förståss! ;)

Uddbo adventsljusstake från Star Trading | www.var-dags-rum.se
Star Tradings adventsljusstake Uddbo i helsvart - där ljuset kommer stå i fokus i vintermörkret  -kittlar mitt habegär lite grand. Kommer även i Star Tradings "Colour your Christmas"-kulörer.

Adventsljusstake Norberg från Star Trading | www.var-dags-rum.se
Star Tradings adventsljusstake Norberg i brunt, vitt och rött. Bladmönstret är inte påmålat utan utskuret ur träet.

Trearmad elljusstake från Konstsmidei trä med röda, grå, svarta och röda/rosa kulor | www.var-dags-rum.se
Trearmad elljusstake från Konstsmide i trä med röda, grå, svarta och röda/rosa kulor. Det finns också en variant med vita/orangea kulor.

Edge från Star Trading i mässing, koppar och krom | www.var-dags-rum.se
Edge Star från Star Trading i mässing, koppar och krom finns som krans, adventsljusstake och ljusslinga. Kransen - eller stjärnan - var en av fyra nominerade till priset Christmas Star 2016 på julämssan Christmasworld i Frankfurt tidigare i år.

Stilren stjärna i koppar, vitt och grått, från Konstsmide | www.var-dags-rum.se
Konstsmides stilrena metallstjärna har hängt med några år och kommer så fortsätta. Finns i koppar, vitt och grått i storlekarna 45 cm och 80 cm.
Jag är himla sugen på den stora varianten av stjärnan i mitt stora vardagsrumsfönster; men tvekar då jag inte har någon gardin som kan gömma sladden hela vägen ned till eluttaget...

Sjuarmad adventsljusstake i trä från Konstsmide | www.var-dags-rum.se
Sjuarmad ljusstake i trä från Konstsmide kommer i tre varianter: Röd med silverdekor, vit mässingsdekor och svart med koppardekor.

Sjuarmad ljusstake i svart metall och ek från Konstsmide | www.var-dags-rum.se
Sjuarmad ljusstake i svart metall och ek från Konstsmide.

Markslöjds Norby-ljusstake i marmor | www.var-dags-rum.se
Markslöjds Norby-ljusstake i marmor.Tavlan ljusbox från Markslöjd, 15 cm hög och 10 cm djup | www.var-dags-rum.se
Tavlan ljusbox från Markslöjd, 15 cm hög och 10 cm djup.

Batteridriven God Jul-tavla, 20x30 cm, från Markslöjd | www.var-dags-rum.se
Batteridriven God Jul-tavla, 20x30 cm, från Markslöjd.

Vill du tjuvkika lite mer på julen 2016?  Kika på det här inlägget där jag visar lite av IKEA-julen 2016 »Foto: Star Trading, Markslöjd och Konstsmide, se respektive bild. Kollage = Erik Mäki1 kommentar :

  1. Nja gula julljus stakar kommer nog inte in i detta hem heller, men elegant färgen var snygg! Inser dock att jag nog är lite väl påverkad av gråtrenswn som råder...

    SvaraRadera